personal

Jobba för SU

På SU jobbar åtta stycken unga personer. En i varje krets, Åboland, Helsingfors, Nyland, Österbotten, och fyra stycken på förbundet. Personalens kontaktuppgifter hittar du på kontaktsidan.

Lediga tjänster

Svensk Ungdom arbetar för att skapa så jämlika möjligheter till arbete som möjligt för alla, och vill att detta även ska reflekteras i våra egna metoder. Därför tillämpar SU en anonym rekryteringsprocess fram till intervjuskedet. Det betyder att alla uppgifter som inte är relevanta för utförandet av arbetet, t.ex. namn, kön, ålder, födelseort och foto, tas bort ur urvalsprocessen.

Anonymiseringen sker internt och påverkar alltså inte hur du gör din ansökan.

 

VERKSAMHETSLEDARE FÖR NYLANDS OCH FÖR ÅBOLANDS KRETS

Svensk Ungdom är ett av de största politiska ungdomsförbunden i Finland. Hos oss är du del av ett växande och dynamiskt ungdomsförbund som arbetar för ett fritt och tvåspråkigt Finland. Vårt team är engagerat, ambitiöst och nytänkande i sitt arbete. Vi samlar personer som vill utvecklas i sina färdigheter och som brinner för att skapa förändring.

Till vårt team söker vi nu två verksamhetsledare, en för Åbolands och en för Nylands krets. Vi söker dig som vill arbeta i en levande och fräsch arbetsmiljö med politisk projektledning och ledarskap. Du är ansvarsfull, men öppen för nya intryck och beredd att utveckla nya idéer. Du kan arbeta såväl självständigt som i team, och har öga för politik.

Verksamhetsledaren jobbar med ett växande ungdomsförbund och har möjlighet att utveckla en bred erfarenhetsbas och ett starkt kontaktnät. Verksamhetsledaren har koordinerande ansvar för verksamheten inom sin krets och för ett politiskt sakutskott, men bidrar också till att utveckla verksamheten centralt. Verksamhetsledaren har en central roll då det gäller att möjliggöra ungas politiska deltagande och i att förbereda inför och vinna kommande val.

Tjänsten som verksamhetsledare för Nyland är belägen på SU:s kansli i centrum av Helsingfors. Utöver Nylands krets har verksamhetsledaren ansvar för SU:s ekonomi- och marknadspolitiska utskott.

Tjänsten som verksamhetsledare för Åboland är belägen i centrala Åbo. Utöver Åbolands krets har verksamhetsledaren ansvar för SU:s internationella utskott och för det internationella arbetet.

Vi erbjuder två års kontrakt med möjlighet till förlängning.

För frågor och tilläggsuppgifter, kontakta förbundsordförande Christoffer Ingo, +358 40 545 5472, christoffer@su.fi.

Din fritt formulerade ansökan med meritförteckning vill vi ha senast 31 juli per e-post till christoffer@su.fi.

För tjänsten i Åboland, ange ”Åboland 2017” som rubrik i ditt meddelande. För tjänsten i Nyland, ange ”Nyland 2017” som rubrik i ditt meddelande. Du kan även söka till bägge tjänsterna, antingen i två separata ansökningar eller i samma ansökan – detta bör då klart framkomma i ansökan.

Intervjuer hålls 7.8 (Åbo) och 8.8 (Helsingfors). Vi önskar att du kan inleda arbetet i slutet av augusti eller per överenskommelse.

 

fredrik_hemsida

 

Att jobba på SU är som att vara på resa med familjen. Du får göra spännande saker med människor du trivs med och träffa inspirerande människor.

Fredrik Gräsbeck
Verksamhetsledare