Anita Westerholm fick fortsatt förtroende och omvaldes till ordförande för Svensk Ungdom i Raseborg under årsmötet den 11 mars. Westerholm studerar juridik och ekonomi i Helsingfors, och är också Raseborgs stadsstyrelses andra vice ordförande samt stadsfullmäktigeledamot.

– Vi har fått in ny energi i styrelsen och jag tror vi kommer ha roligt längs med vägen. Kommande verksamhetsår blir antagligen rätt intensivt med tanke på att vi utgår från att landskapsvalet går av stapeln i höst och sedan blir det riksdagsval nästa vår, så det väntar en hel del valförberedelser och kampanjarbete, säger Westerholm.

Övriga styrelsen för 2018 valdes enligt följande:

Olivia Landén, vice ordförande

Tina Nykänen-Lindqvist, sekreterare och kassör

Filip Björklöf, ordinarie medlem

Tor-Erik Stolpe, ordinarie medlem

Joshua Elenius, suppleant

Anki Bender, suppleant