Vi söker en kommunikationsassistent för kommunalvalet 2021 för att i första hand jobba med innehåll på sociala medier.

Svensk Ungdom är ett politiskt ungdomsförbund som jobbar för ett liberalt, flerspråkigt och hållbart Finland. Hos oss är du del av en växande och dynamisk ungdomsorganisation – vårt team är engagerat, ambitiöst och nytänkande i sitt arbete. #supersonalen består av personer som vill utvecklas i sina färdigheter och som brinner för att skapa förändring.

Under våren 2021 ligger vårt fokus på kommunalval och på att göra en medryckande valkampanj som engagerar väljare. Nu söker vi en kommunikationsassistent som förstärkning till vårt team för valvåren 2021. Vi söker dig som har förmågan att göra träffsäker och engagerande kommunikation på sociala medier och vill jobba med val. Som kommunikationsassistent

  • jobbar du för att SU:s värderingar och kandidater syns i kommunalvalet 2021
  • deltar du i planeringen av vår kommunikation
  • producerar du innehåll för våra sociala medier
  • skapar du innehåll för våra andra kommunikationskanaler och vår webbsida 

Vi söker dig som är initiativtagande, ansvarsfull och beredd på att utveckla nya idéer. Du har goda sociala kompetenser och lätt för att samarbeta. Du har koll på hurdant innehåll som engagerar på sociala medier och kan kommunicera våra värderingar och åsikter till vår målgrupp, är bekant med betald marknadsföring, har en god språkkänsla och visuellt öga. Du har möjlighet till flexibla arbetstider, där det ibland kan bli långa kvällar och veckoslut. Vi värdesätter kunskaper i videoeditering, ett intresse för politik och kunskaper i finska. För att trivas hos oss ska du ha en liberal värdegrund och en vilja att jobba för ungas delaktighet.

Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats, möjlighet att jobba med kommunikation i en nationell valkampanj och insikter i politiken. Du har möjlighet att utvecklas professionellt och samla en bred erfarenhetsbas av politisk kommunikation på såväl ett praktiskt som ett strategiskt plan. 

Tjänsten som kommunikationsassistent är en heltids- eller deltjänst; arbetets omfattning kan alltså anpassas enligt din livssituation. Arbetet inleds i slutet av februari eller enligt överenskommelse och pågår till slutet av april. Arbetsplatsen är belägen på Svensk Ungdoms kansli i centrum av Helsingfors, men i och med coronapandemin sker en stor del av jobbet på distans.

Din fritt formulerade ansökan med CV vill vi ha senast onsdagen den 3 februari per e-post till adressen malin.lindholm@su.fi. Du får gärna länka konton på sociala medier du uppdaterat eller jobbat med i din ansökan. Ange “kommunikationsassistent 2021” som rubrik för ditt meddelande. Intervjuer hålls i Helsingfors eller på distans under vecka 6 eller enligt överenskommelse, vi intervjuar gärna också före sista ansökningsdag.För frågor och tilläggsuppgifter om ansökan och arbetsplatsen, kontakta förbundssekreterare Malin Lindholm, 0400 607245 eller malin.lindholm@su.fi.