Svensk Ungdom är ett politiskt ungdomsförbund som jobbar för ett liberalt, flerspråkigt och hållbart Finland. Hos oss är du del av en växande och dynamisk ungdomsorganisation – vårt team är engagerat, ambitiöst och nytänkande i sitt arbete. #supersonalen består av personer som vill utvecklas i sina färdigheter och som brinner för att skapa förändring.

Vi söker dig som vill jobba med ambitiös ungdomspolitik i en engagerande arbetsgemenskap. Som förbundskoordinator jobbar du med förbundets administration och producerar våra evenemang tillsammans med den övriga personalen. Du stöder också förverkligandet av SU:s högskolepolitik och jobbar med vårt högskolepolitiska utskott Liberala Studerande (LSK). Utbildningsfrågor är centrala i ditt arbete men du får även en unik insikt i den nationella politiken och får jobba med nationella val i samarbete med beslutsfattare.

Som förbundskoordinator kommer du också att och får utveckla dina färdigheter i förbundsorganisation och administration. Arbetsuppgifterna är dynamiska och du har möjligheten att utforma dem utgående från dina egna styrkor i allt från kommunikation, medlemsvård, politik och evenemang.

Vi söker dig som är engagerad i högskolepolitik och är organiserad. Du kan hålla många bollar i luften och samarbeta i team. Vi värdesätter projekthanteringskunskaper, intresse för samhällsfrågor och föreningserfarenhet. Våra arbetstider är flexibla; kvälls- och veckoslutsarbete förekommer ibland. En liberal värdegrund och vilja att jobba för ungas delaktighet är en förutsättning för att jobba på Svensk Ungdom. Hos oss får du jobba med ett meningsfullt jobb, utvecklas professionellt och skapa starka kontaktnät.

Tjänsten som förbundskoordinator är en deltidstjänst (30 h/vecka) på Svensk Ungdoms kansli i Helsingfors centrum; jobbet går alltså att kombinera med studier. Tjänsten är tidsbegränsad upp till två år med möjlighet till förlängning. Arbetet inleds i november eller enligt överenskommelse.

Din fritt formulerade ansökan med CV vill vi ha senast torsdagen den 11 november per e-post till adressen malin.lindholm@su.fi. Ange “Förbundskoordinator” som rubrik för ditt meddelande. Intervjuer hålls i Helsingfors eller på distans.

För frågor och tilläggsuppgifter om ansökan och arbetsplatsen, kontakta förbundssekreterare Malin Lindholm 0400 607245 eller malin.lindholm@su.fi.

Svensk Ungdom arbetar för att skapa jämlika möjligheter till arbete för alla. För att detta också ska reflekteras i vårt arbete tillämpar vi en anonym rekryteringsprocess fram till intervjuskedet. Det betyder att alla uppgifter som inte är relevanta för utförandet av arbetet, t.ex. namn, kön, ålder, födelseort och foto, tas bort ur urvalsprocessen. Anonymiseringen sker internt och påverkar inte hur du gör din ansökan.