Svensk Ungdom är ett politiskt ungdomsförbund som jobbar för ett liberalt, flerspråkigt och hållbart Finland. Hos oss är du del av en växande och dynamisk ungdomsorganisation – vårt team är engagerat, ambitiöst och nytänkande i sitt arbete. #supersonalen består av personer som vill utvecklas i sina färdigheter och som brinner för att skapa förändring.

Vi söker dig som vill jobba med ambitiös ungdomspolitik i en engagerande arbetsgemenskap. Som grafiker jobbar du för att SU:s kommunikation ser snygg ut, så att vi engagerar och når så många som möjligt. Du ansvarar för vårt visuella utseende och utvecklingen av det samt för layouten av vår politiska tidskrift Liber.

Som grafiker jobbar du med politisk kommunikation på ett både praktiskt och strategiskt plan – du får insikt i politiska processer och får följa med den nationella politiken från en unik utsiktsplats. Du kommer att jobba med kommunikation i nationella val och får utveckla dina färdigheter i politisk projektledning och marknadsföring.

Vi söker dig som är driven och mångsidig. Du kommer gärna med nya idéer och har förmåga att samarbeta i team. Vi värdesätter projekthanteringskunskaper, erfarenhet av att jobba med grafisk kommunikation och intresse för samhällsfrågor. Arbetet förutsätter goda kunskaper i Indesign, Illustrator och Photoshop. Kunskaper i fotografering och video är meriterande men inte ett måste. Våra arbetstider är flexibla, kvälls- och veckoslutsarbete förekommer ibland. En liberal värdegrund och vilja att jobba för ungas delaktighet är en förutsättning för att jobba på Svensk Ungdom. Hos oss får du jobba med ett meningsfullt jobb, utvecklas professionellt och skapa starka kontaktnät.

Tjänsten som grafiker är en deltidstjänst på 60–80 % av heTjänsten som grafiker är en deltidstjänst på 60–80 % av heltid, vi diskuterar gärna utgående från dina önskemål. Svensk Ungdom har kontor i centrum av Helsingfors, Åbo och Vasa – vi diskuterar gärna arbetsplatsen utgående från dina behov och önskemål. Det är också möjlighet att jobba distans. Tjänsten är ett vikariat från september 2022 till början av februari 2023. Arbetet inleds i början av september eller enligt överenskommelse.

Din fritt formulerade ansökan med CV och en portfolio vill vi ha senast söndagen den 28 augusti per e-post till adressen malin.lindholm@su.fi. Ange ”Grafiker 2022” som rubrik för ditt meddelande. Intervjuer hålls i Helsingfors eller på distans.

För frågor och tilläggsuppgifter, kontakta förbundssekreterare Malin Lindholm, 0400 607245 eller malin.lindholm@su.fi eller nuvarande grafiker Marie Krogius 0440 552 907 eller marie.korgius@su.fi.

Svensk Ungdom arbetar för att skapa jämlika möjligheter till arbete för alla. För att detta också ska reflekteras i vårt arbete tillämpar vi en anonym rekryteringsprocess fram till intervjuskedet. Det betyder att alla uppgifter som inte är relevanta för utförandet av arbetet, t.ex. namn, kön, ålder, födelseort och foto, tas bort ur urvalsprocessen. Anonymiseringen sker internt och påverkar inte hur du gör din ansökan.