Svensk Ungdoms barnläger

Svensk Ungdoms barnläger går av stapeln på Kirjais Kursgård på Nagu. Vi sover inomhus i rum för fyra till sex personer. Lägret leds av fyra lägerledare, och personal från kursgården lagar vår mat. Lägren inleds alltid på söndag kväll. De två första lägren slutar på fredag eftermiddag och det sista lägret på torsdag eftermiddag. En hyrd buss tar lägerdeltagarna från Pargas busstation till kursgården i början av lägret och tillbaka i slutet av lägret.

Alla barn är försäkrade under lägren. Det ryms max 22 deltagare på varje läger. Lägren är partipolitiskt och religiöst obundna.

Vi ses på Kirjais i juni!

För mer information och frågor:

Anna Åkerman
barnlägerkoordinator
barnlager (a) su.fi

Jag och Skärgården 2 – 7.6.2019

LÄGRET PASSAR BARN I ÅLDERN 7–11 ÅR

Jag och Skärgården är det bästa sättet att börja sitt sommarlov på. Kom med på en oförglömlig lägervecka där vi bland annat går på skattjakt, besöker en huskykennel, utforskar Kirjais by, simmar, pysslar, leker, ordnar disco och mycket mer. Du kan se fram emot en lägervecka i skärgården med nya kompisar och duktiga lägerledare. Så lämna skolväskan hemma, ta på dig solglasögonen och styr mot Nagu och sommarlovet!

Lägret kostar 240 euro.

Jag Chillar 9 – 14.6.2019

LÄGRET PASSAR FÖR UNGDOMAR I ÅLDERN 12–15 ÅR

Jag Chillar är, som namnet säger, en chill sommarlovsvecka för unga i högstadieåldern från runtom i Svenskfinland – kanske får du träffa gamla lägerkompisar, åtminstone kommer du få nya vänner! Följ med på ett skönt läger med strandhäng, filmkväll, äventyr på en öde ö, disco, Expedition Kirjais och massor med annat roligt program.

Lägret kostar 240 euro.

Jag på Äventyr 16 – 20.6.2018

LÄGRET PASSAR FÖR BARN I ÅLDERN 9-13 ÅR

Jag på Äventyr är en fartfylld lägervecka fullpackad med häftigt program. Kom med på ett spännande läger där vi utforskar en öde ö och sover en natt utomhus, lagar mat på trangia, löser kluriga ledtrådar för att hitta en gömd skatt, besöker en huskykennel, ordnar disco och mycket annat roligt. Dessutom kommer vi att bekanta oss med Kirjais, simma, leka och njuta av naturen, skärgårdslivet och sommarlovet.

Lägret kostar 210 euro.

OBS: Fram till 21 dygn före lägret börjar har du rätt att avanmäla dig utan att det kostar dig någonting. Avanmäler du dig senare än det utan giltig orsak (till exempel olycksfall, sjukdom) betalar du 70 procent av deltagaravgiften. Anmäl dig senast den 12 maj!