Svensk Ungdoms barnläger

Svensk Ungdoms barnläger går av stapeln på Kirjais Kursgård på Nagu. Vi sover inomhus i rum på fyra till sex personer. Lägret leds av fyra lägerledare och personal från kursgårdens sida lagar vår mat. Lägren inleds alltid på söndag kväll. De två första lägren slutar på fredag eftermiddag och det sista lägret på torsdag eftermiddag. En hyrd buss tar lägerdeltagarna från Pargas busstation till kursgården i början av lägret och tillbaka i slutet av lägret.

Alla barn är försäkrade under lägren. Det ryms max. 22 deltagare på varje läger. Lägren är partipolitiskt och religiöst obundna.

 

barnlager_ikon

Kom med på sommarens roligaste läger!

 

3.6 – 8.6.2018 Jag och Skärgården
10.6 – 15.6.2018 Jag Chillar
17.6 – 21.6.2018 Jag på Äventyr

För mer information
och frågor

MIRJAM EKELUND
barnlägerkoordinator
barnlager@su.fi +358 40 540 6534

Vi ses på Kirjais
i juni!

OBS: Fram till 21 dygn före lägret börjar har du rätt att avanmäla dig utan att det kostar dig någonting. Avanmäler du dig senare än det utan orsak (ex. olycksfall, sjukdom) betalar du 70 % av deltagaravgiften. Anmäl dig senast den 12 maj!

Jag och Skärgården
3-8.6.2018

LÄGRET PASSAR BARN I ÅLDERN 7–11 ÅR

Jag och Skärgården är det bästa sättet att börja sitt sommarlov på! Kom med på en oförglömlig lägervecka där vi går på skattjakt, besöker en husky-kennel, ordnar Disco, simmar, pysslar och leker. Dessutom rör vi oss ute i naturen, njuter av skärgårdslivet och av att sommarlovet har börjat.

Lägret kostar 220 euro.

Anmäl dig här

Jag Chillar
10-15.6.2018

LÄGRET PASSAR FÖR UNGDOMAR I ÅLDERN 12–15 ÅR

Jag Chillar är en rolig och lugn sommarlovsvecka för ungdomar i högstadieåldern. Följ med på en skön lägervecka där vi chillar på stranden, ser på film, övernattar en natt ute på en holme, ordnar Disco, går den traditionella skattjakten där man löser kluriga ledtrådar och framför allt njuter vi av att sommarlovet har börjat.

Lägret kostar 220 euro.

Anmäl dig här

Jag på Äventyr
17 – 21.6.2018

LÄGRET PASSAR FÖR BARN I ÅLDERN 7-11 ÅR

Jag på Äventyr är en lägervecka full med häftigt program! Kom med på en spännande lägervecka då vi sover en natt utomhus, lagar mat på trangia, besöker en husky-kennel, ordnar Disco, simmar och leker. Dessutom njuter vi av att sommarlovet har börjat, rör oss mycket ute i naturen och gör en massa roligt.

Lägret kostar 196 euro.

Anmäl dig här