Svensk Ungdoms barnläger

Svensk Ungdoms barnläger går av stapeln på Kirjais Kursgård på Nagu. Vi sover inomhus i rum på fyra till sex personer. Lägret leds av fyra lägerledare och personal från kursgårdens sida lagar vår mat.

Lägren inleds alltid på söndag kväll. De två första lägren slutar på fredag eftermiddag och det sista lägret på torsdag eftermiddag. En hyrd buss tar lägerdeltagarna från Pargas busstation till kursgården i början av lägret och tillbaka i slutet av lägret.

Alla barn är försäkrade under lägren. Det ryms max. 22 deltagare på varje läger.

 

barnlager_ikon

Kom med på sommarens roligaste läger

 

4.6 – 9.6.2017 Jag och skärgården
11.6 – 16.6.2017 Jag chillar
18.6 – 22.6.2017 Jag i naturen

För mer information
och frågor

MIRJAM EKELUND
barnlägerkoordinator
barnlager@su.fi +358 40 540 6534

Vi ses på Kirjais
i juni!

OBS: Fram till 21 dygn före lägret börjar har du rätt att avanmäla dig utan att det kostar dig någonting. Avanmäler du dig senare än det utan orsak (ex. olycksfall, sjukdom) betalar du 70 % av deltagaravgiften.

Jag och skärgården
 4-9.6.2017

JAG OCH SKÄRGÅRDEN PASSAR BARN I ÅLDERN 7–11 ÅR

Jag och Skärgården är det bästa sättet att börja sitt sommarlov på! Kom med på en oförglömlig lägervecka där vi går på skattjakt, tygtrycker, besöker en husky-kennel, pysslar och leker. Dessutom rör vi oss ute i naturen, njuter av skärgårdslivet och av att sommarlovet har börjat.

Lägret kostar 220 euro.

Anmäl dig här

Jag chillar
11-16.6.2017

JAG CHILLAR PASSAR UNGDOMAR I ÅLDERN 12–15 ÅR

Jag Chillar är en rolig och lugn sommarlovsvecka för ungdomar i högstadieåldern. Följ med på en skön lägervecka där vi chillar på stranden, ser på film, övernattar en natt ute, går den traditionella skattjakten och framför allt njuter vi av att sommarlovet har börjat.

Lägret kostar 220 euro.

Anmäl dig här

Jag i naturen
18-22.6.2017

JAG I NATUREN PASSAR BARN I ÅLDERN 9–13 ÅR

Jag i Naturen är en lägervecka full med häftigt program! Kom med på en äventyrlig lägervecka då vi sover en natt utomhus, lagar mat på trangia, chillar på stranden, besöker en husky-kennel och leker. Dessutom njuter vi av att sommarlovet har börjat, är mycket ute och gör en massa roligt.

Lägret kostar 188 euro.

Anmäl dig här