Vi söker en vikarierande verksamhetsledare för Åbolands krets

Svensk Ungdom är ett politiskt ungdomsförbund som jobbar för ett liberalt, flerspråkigt och hållbart Finland. Hos oss är du del av en växande och dynamisk ungdomsorganisation – vårt team är engagerat, ambitiöst och nytänkande i sitt arbete. #supersonalen består av personer som vill utvecklas i sina färdigheter och som brinner för att skapa förändring.

Svensk Ungdom har fyra kretsar (Helsingfors och övriga Finland, Nyland, Åboland och Österbotten) som förverkligar den regionala och lokala verksamheten samt politiken. Nu söker vi en verksamhetsledare för Åbolands krets till vår team. Vi söker dig som vill arbeta i en livlig och fräsch arbetsmiljö med politisk projektledning och ledarskap. Som verksamhetsledare för Åbolands krets:

  • möjliggör du för unga att vara med i och ta del av politiken
  • ansvarar du för planeringen och förverkligandet av kretsens verksamhet
  • håller du koll på kretsens administration
  • fungerar du som sekreterare för kretsstyrelsen
  • ansvarar du för kretsens kommunikation och sociala medier
  • samarbetar du med resten av personalen kring evenemang och projekt
  • jobbar du med val inom kretsens område
  • stöder du förbundets internationella utskott och ansvarar för det internationella arbetet tillsammans med utskottet.

Vi söker dig som är driftig, ansvarsfull och initiativtagande. Du har goda sociala kompetenser och lätt för att samarbeta. Du har möjlighet till flexibla arbetstider, där det ibland kan bli långa kvällar och veckoslut. Vi värdesätter projekthanteringskunskaper, ett öga för politik, föreningserfarenhet och flerspråkighet. För att trivas hos oss ska du ha en liberal värdegrund och en vilja att jobba för ungas delaktighet.

Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats, ett arbete med ett brett ansvarsområde och insikter i politiken. I arbetet har du möjlighet att utvecklas professionellt, samla en bred erfarenhetsbas och skapa ett starkt kontaktnät.

Tjänsten som vikarierande verksamhetsledare för Åbolands krets är en heltidstjänst (37,5 h/vecka) på Svensk Ungdoms kansli i centrala Åbo. Tjänsten är ett vikariat från september 2021 till början av juli 2022 och inleds i slutet av september eller enligt överenskommelse.

Din fritt formulerade ansökan med CV vill vi ha senast söndagen den 5 september per e-post till adressen malin.lindholm@su.fi. Ange “Verksamhetsledare Åboland 2021” som rubrik för ditt meddelande. Intervjuer hålls i Åbo eller på distans.

För frågor och tilläggsuppgifter om ansökan och arbetsplatsen, kontakta förbundssekreterare Malin Lindholm, 0400 607245 eller malin.lindholm@su.fi.

Svensk Ungdom arbetar för att skapa jämlika möjligheter till arbete för alla. För att detta också ska reflekteras i vårt arbete tillämpar vi en anonym rekryteringsprocess fram till intervjuskedet. Det betyder att alla uppgifter som inte är relevanta för utförandet av arbetet, t.ex. namn, kön, ålder, födelseort och foto, tas bort ur urvalsprocessen. Anonymiseringen sker internt och påverkar inte hur du gör din ansökan.