RKP-nuorten puheenjohtaja Frida Sigfrids asettuu ehdolle eduskuntavaaleissa 2023 Uudellamaalla. Sigfrids on kotoisin Porvoosta ja asetettiin ehdolle RKP:n Uudenmaan piirin kokouksessa torstai-iltana. Sigfrids on aikaisemmin ollut ehdolla eduskuntavaaleissa 2019. Hän toimii kaupunginhallituksen jäsenenä Porvoossa sekä Itä-Uudenmaan aluevaltuustossa. Sigfrids haluaa etenkin työstää nuorempien sukupolvien tulevaisuudenuskoa.

– Elämme murroksessa jossa tulevaisuudenusko sekä -toivo keikkuu nuorten ja tulevien sukupolvien keskuudessa. Siksi haluan olla osallisena tämän tulevaisuudenuskon palauttamisessa, jossa tulevat sukupolvet otetaan huomioon kaikessa eduskunnan päätöksenteossa riippumatta siitä onko kyse taloudesta, ilmastosta tai työllisyydestä. Meidän on pystyttävä parempaan, toteaa Sigfrids.

Sigfrids on viimeisten kolmen vuoden aikana toiminut RKP-nuorten puheenjohtajana, RKP:n puoluehallituksen jäsenenä sekä osallistunut eduskuntaryhmän kokouksiin. Sigfrids sanoo että Porvoon on otettava paikkansa takaisin eduskunnassa ja että hän on valmis kantamaan tämän vastuun. 

– Porvoo on Suomen suurin kaupunki ilman kansanedustajaa. Tätä emme voi hyväksyä. Siksi Porvoo tarvitsee vankan äänen eduskunnassa joka voi tuoda esiin alueen ominaispiirteitä, ottaa huomioon tulevien sukupolvien edellytykset ja jolla on kokemusta poliittisesta päätöksenteosta. Tämän löydätte minussa ehdokkaana, lopettaa Sigfrids.