Kalle Pusa, 29, asetettiin torstai-iltana eduskuntavaaliehdokkaaksi RKP-Helsingin piirikokouksesssa. Pusa on suomenkielinen juristi ja IT-alan ammattilainen sekä syntyperäinen helsinkiläinen. Hän on koulutukseltansa oikeustieteen maisteri ja tietojenkäsittelytieteen kandidaatti Helsingin yliopistolta.

–Edustan ylpeästi RKP:tä, sillä se on liberaali, inhimillinen ja moniääninen puolue. Puolueena se ajaa koulutusta, sivistystä ja pohjoismaalaisuutta. Mielestäni RKP ei ole vain ruotsinkielisten puolue, vaan se on moderni ja liberaali puolue meille jokaiselle.

Pusa on kotoisin Herttoniemestä ja asuu nykyään Lauttasaaressa avopuolisonsa kanssa. 

– Haluan edustaa Suomea, joka kannattaa sivistystä, oikeudenmukaisuutta ja pohjoismaalaisuutta. Arvoihini kuuluvat avoimuus, yhteisöllisyys ja ahkeruus.