Teemme työtä monikielisen ja monikulttuurisen Suomen puolesta. Haluamme rakentaa kestävää ja elinvoimaista taloutta, jonka perustana on yrittäjyys ja maailman paras koulutus. Teemme ympäristön kannalta kestäviä päätöksiä, koska haluamme puhtaan luonnon. Olemme läsnä sekä maaseudulla että kaupungissa, ja pyrimme tähän myös tulevaisuudessa. Meidän Suomi on kansainvälinen ja tiiviissä yhteydessä Pohjoismaihin ja Eurooppaan. Ihmisoikeusasioissa emme jousta. Uskomme Suomeen, joka on tasa-arvoinen ja liberaali.

RKP-nuoret –
villi valinta.

vara_asikter_su_ikon

 

Arvomme

urbanrural_ikon_liten

Kaupungissa ja maaseudulla

 

Koulutus

 

ekonomi_ikon_liten_bla

Työ ja talous

 

Ympäristö ja maatalous

 

internationalism_ikon_mellan

Kansainvälisyys

 

*

Liberalismi

Valinnanvapaus on meille kaikista tärkeintä. Poliittiset päätökset perustuvat sinun ja minun mielipiteisiin. Meistä liberalismi on sitä, että yksilö saa itse päättää omasta elämästään, kunhan se ei vahingoita tai loukkaa muita. Ihmisen sukupuolella, seksuaalisella suuntautumisella, rodulla, uskonnolla, vammalla tai taustalla ei ole väliä, koska ihmisillä tulee olla samat mahdollisuudet erilaisuuksista huolimatta.
RKP-nuoret tekee työtä avoimen ja suvaitsevan yhteiskunnan puolesta, jossa kieli, sukupuoli ja vähemmistöt aina huomioidaan.