RKP-nuoret on Ruotsalaisen Kansanpuolueen nuorisojärjestö. Tavoitteenamme on aktivoida nuoria toimimaan poliittisesti sosiaaliliberaalien arvojen puolesta. RKP-nuoret on ainoa ruotsinkielinen poliittinen nuorisojärjestö Suomessa.
Tavoitteenamme on yhteiskunta, jossa päätöksien lähtökohtana ovat sinun ja minun tarpeet. Haluamme tasa-arvoisen yhteiskunnan, jossa yksilö huomioidaan. Päätöksiä ei saa tehdä suljettujen ovien takana.
RKP-nuoret ajaa kaksikielisen Suomen ja ruotsinkielen aseman vahvistamista yhteiskunnassa. Poliittinen linjamme on laaja ja pidämme monipuolisuutta rikkautena. Sinä voit jäsenenä vaikuttaa siihen mitä RKP-nuoret edustaa.

Helsinki

RKP-nuoret Helsingissä on RKP-nuorten piirijärjestö paikallisyhdistyksille Helsingin vaalipiirissä. RKP-nuoret Helsingissä tekee yhteistyötä Helsingin RKP:n piirijärjestön kanssa ja asettaa nuoria ehdolle eri luottamustehtäviin. RKP-nuorilla on hyvät suhteet Helsingin kaupungin nuorisotoimistoon ja muihin poliittisiin nuorisojärjestöihin Helsingissä.

Tärkeitä kysymyksiä Helsingin piirille on poliittinen kansalaisvalistus ja nuorien osallistuminen vaaleissa. Piiriaktiivit järjestävät yhdessä monipuolista toimintaa ja erilaisia tapahtumia. Muutamia esimerkkejä ovat ajankohtaisia aiheita käsittelevät seminaarit, keskustelutilaisuudet, teatteri-illat ja politiikkakoulu.

MATIAS HERTZBERG,
Helsingin piirin puheenjohtaja