PIIRIT

Kaikki RKP-nuorten jäsenet kuuluvat paikallisosastoon, ja paikallisosastot puolestaan kuuluvat piireihin. Piirit järjestävät alueellisia tapahtumia, koulutuksia ja opintomatkoja sekä ottavat kantaa seudun kysymyksiin.

Helsinki ja yhteispiiri

Helsingin RKP-nuoret sekä yhteispiiri vastaavat toiminnastamme pääkaupungissa. Piiri ottaa kantaa kaupunkipoliittisiin kysymyksiin kuten julkiseen liikenteeseen, kaavoitukseen ja urbanisaatioon.

Piiri järjestää keskustelutilaisuuksia ja tapahtumia ja ylläpitää yhteyttä muihin järjestöihin ja toimijoihin Helsingissä.

Uusimaa

Uudenmaan RKP-nuoret järjestää toimintaa koko Uudellamaalla Hangosta Loviisaan. Uudenmaan piiri työskentelee maakunnan puolesta johon mahtuu niin urbaania kaupunkikulttuuria kuin elinvoimaista maaseutua ja saaristoa.

Piiri järjestää koulutuksia, seminaareja ja muita tapahtumia. Piirii koostuu yhdestätoista paikallisosastosta.

Varsinais-Suomi

Varsinais-Suomen RKP-nuoret kokoaa aktiiveja nuoreja Varsinais-Suomessa. Piiri edistää koko alueen elinvoimaisuutta, niin kaupungeissa kuin saaristossa ja maaseudulla.

Piiri järjestää opintomatkoja ja koulutuksia, kuten vuosittaisen Politiikkakoulun jossa nuoret pääsevät tutustumaan politiikan eri osa-alueihin. Piirillä on toimisto Turussa.

Pohjanmaa

Pohjanmaan RKP-nuoret on yli tuhannella jäsenellään liiton suurin piiri. Piiri vaikuttaa maakunnan politiikkaan ja valvoo erityisesti nuoria pohjanmaalaisia koskevia asioita.

Piiri järjestää esimerkiksi seminaareja ja opintomatkoja ja osallistuu sekä nuorten että opiskelijoiden tapahtumiin. Piirin toimisto sijaitsee Vaasassa.