Työryhmät

RKP-nuorten järjestää toimintaa myös työryhmissä. Työryhmät ovat eri politiikan osa-alueita, kuten yhdenvertaisuutta tai talouspolitiikkaa käsitteleviä kansallisia ryhmiä. Liittohallitus nimeää työryhmien puheenjohtajat ja jäsenet.

Tasa-arvotyöryhmä

Tasa-arvotyöryhmä (JämU) edistää sukupuolten yhtäläisiä oikeuksia. Työryhmä ajaa politiikassa muun muassa yhdenvertaisia työmarkkinoita ja palkkatasa-arvoa, ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksia. Jos haluat vaikuttaa yhdenvertaisuuskysymyksiin niin tämä työryhmä on juuri sinulle.

Kansainvälinen työryhmä

Kansainvälinen työryhmä (IU) vastaa RKP-nuorten kansainvälisestä toiminnasta ja ajaa järjestön asioita kansainvälisissä yhteistyössä. Työryhmä tekee yhteistyötä monen kansainvälisen yhteistyökumppanin kanssa ja osallistuu aktiivisesti eri tapahtumiin joita järjestetään ympäri maailmaa. Kansainvälinen työryhmä vaikuttaa kansainväliseen politiikkaan niin pohjoismaisissa, eurooppalaisissa kuin kansainvälisissä kysymyksissä. Jos olet kiinnostunut maailmanpolitiikasta niin tämä työryhmä on sinulle!

Talous- ja työmarkkina-poliittinen työryhmä

Talous- ja työmarkkinapoliittinen työryhmä (EPU) vahvistaa ja kehittää järjestön profiilia taloutta ja työmarkkinoita koskevissa kysymyksissä. Toimiva ja vastuullinen talouspolitiikka luo edellytykset palveluiden ja hyvinvointiyhteiskunnan kehittämiselle, ja siksi EPU kehittää ja ajaa RKP-nuorten talouspoliittisia linjauksia. EPU järjestää toiminnassaan muun muassa tapahtumia, seminaareja ja opintomatkoja. Jos talous on juttusi tai haluat oppia enemmän aiheesta niin EPU on työryhmäsi!

Toimintatyöryhmä

Toimintaryhmä (Verkus) osallistuu aktiivisesti liiton toiminnan ja kampanjoiden kehittämiseen. Pidätkö tapahtumasuunnittelusta tai onko sinulla visioita uusille toimintamuodoille? Jos vastasit kyllä niin tämä työryhmä on sinulle! Olet tervetullut mukaan olit sitten uusi jäsen tai kokenut vanha tekijä- kaikkien ideat ovat tervetulleita.

Liberaalit opiskelijat

RKP-nuorten korkeakoulupoliittinen työryhmä Liberaalit Opiskelijat (LSK) osallistuu koulutusja korkeakoulupolitiikkaan ja edistää opiskelijoiden oikeuksia. LSK järjestää myös koulutuksia ja tapahtumia, ja vastaa RKP-nuorten yhteistyöstä korkeakoulujen ja opiskelijajärjestöjen kanssa. Jos koulutuspolitiikka on sinulle tärkeää niin tämä työryhmä on sinulle! Lisää korkeakoulupolitiikasta voit lukea täältä.

Haluatko olla mukana vaikuttamassa järjestön politiikkaan työryhmän kautta?

Ota yhteyttä toimistoon osoitteessa info(a)su.fi