RKP-nuoret on Ruotsalaisen Kansanpuolueen nuorisojärjestö. Tavoitteenamme on aktivoida nuoria toimimaan poliittisesti sosiaaliliberaalien arvojen puolesta. RKP-nuoret on ainoa ruotsinkielinen poliittinen nuorisojärjestö Suomessa.
Tavoitteenamme on yhteiskunta, jossa päätöksien lähtökohtana ovat sinun ja minun tarpeet. Haluamme tasa-arvoisen yhteiskunnan, jossa yksilö huomioidaan. Päätöksiä ei saa tehdä suljettujen ovien takana.
RKP-nuoret ajaa kaksikielisen Suomen ja ruotsinkielen aseman vahvistamista yhteiskunnassa. Poliittinen linjamme on laaja ja pidämme monipuolisuutta rikkautena. Sinä voit jäsenenä vaikuttaa siihen mitä RKP-nuoret edustaa.

Liity tukiyhdistyksen jäseneksi

Tukiyhdistys

RKP-nuorten tukiyhdistys, Svensk Ungdoms Understödsförening r.f. perustettiin RKP-nuorten 50-vuotisjuhlan kunniaksi keväällä 1993. Yhdistyksen ensisijainen tehtävä on tukea RKP-nuorten toimintaa taloudellisesti, mutta se toimii myös alumniyhdistyksenä ja tärkeänä verkostona vanhoille RKP-nuorten jäsenille.

Liity tukiyhdistykseen, jos olet kiinnostunut edelleen pitämään yhteyttä RKP-nuoriin kun et enää ole toiminnassa aktiivisesti mukana. Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia kuinka alumnitoimintaa voisi kehittää.

Tukiyhdistys ottaa vastaan lahjoituksia. Tukiyhdistyksen jäsenmaksu on 30 euroa vuodessa ja pysyvä jäsenyys 600 euroa.

Yhdistyksen puheenjohtaja Magnus Öster magnus.oster(at)sfp.fi vastaa mielellään kysymyksiin tukiyhdistyksestä.

Tukiyhdistyksen jäsenyys hyödyttää sekä RKP-nuoria että yhdistyksen jäseniä. Tukiyhdistyksen kautta voi tavata vanhoja ystäviä ja pitää yllä luotuja verkostoja. Poliittinen tausta yhdistää yhdistyksen jäseniä vaikka monella on erilaiset opiskelu- ja työtaustat. Ihmisten erilaiset taustat ja elämäntilanteet tuovat lisäarvoa keskusteluille.

MAGNUS ÖSTER,

Tukiyhdistyksen puheenjohtaja