Jäsenille

Tervetuloa jäsensivuille. Täältä löydät kaikki tarvitsemasi lomakkeet ja tietopaketin Svensk Ungdomista/RKP-nuorista, jota voit käyttää vapaasti. Lisäksi sivuilta löytyy järjestöopas.

Kysymyksiä?

Onko sinulla kysymyksiä? Ota yhteyttä toimistoomme tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@su.fi.

Liity jäseneksi

Tule jäseneksi!

RKP-nuorten jäsenenä saat olla mukana vaikuttamassa politiikkaamme. Pääset osallistumaan järjestämiimme tilaisuuksiin, koulutuksiin ja muihin tapahtumiin. Lisätietoja löydät kotisivun tapahtumakalenterista, sosiaalisesta mediasta tai kuukausittain lähetettävästä sähköisestä jäsenkirjeestämme. Jäsenenä saat myös jäsenlehtemme Liberin kotiisi 4 kertaa vuodessa. Jäsenmaksu on noin 5-10 euroa riippuen paikallisjärjestöstäsi.

Rkp-nuoret on suomalainen poliittinen nuorisojärjestö. Voit liittyä jäseneksi jos olet 14-30 vuotias Suomen kansalainen tai ulkomaalainen, jolla on vakituinen kotikunta Suomessa. Rkp-nuorten jäsenenä voit kuulua emopuolueeseen RKP:hen mutta et voi olla toisen poliittisen järjestön jäsen. Kun täytät 30 vuotta olet tervetullut RKP:n jäseneksi. Siirtyminen nuorisojärjestöstä emopuolueeseemme ei tapahdu automaattisesti. Jos haluat tukea Rkp-nuoria, mutta et halua tai voi olla jäsenemme voit liittyä tukijärjestöömme.

Tervetuloa mukaan!