More

7.4.2021 18:00 - 19:30

Sociala medier och politik – finns det något svårare? Vad måste man tänka på som politiskt aktiv på sociala medier? Vad vill mina följare se?

Sociala medier ger speciellt unga i politiken helt unika möjligheter till mediesynlighet, men det är också ett svårt landskap att navigera sig i. I och med coronaläget har sociala medier ännu större roll i hur vi gör politik. Det finns inte bara ett rätt sätt att göra kampanj online, på gott och ont, men var ska man börja? 

Svensk Ungdoms kommunikationsteam ger dig redskap för saker som du som ung kandidat kan tänka på när du gör kampanj online. Vi kommer att diskutera hur politiska aktörer använder sina sociala medier, vad väljarna förväntar sig och hur du kan bygga upp en stark profil på sociala medier. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller självutnämnd influencer, vi försöker svara på frågor om just din some-kampanj!

Utbildningen riktar sig till kandidater i kommunalvalet, men andra intresserade av temat är lika varmt välkomna med!

Anmäl dig via Lyyti. Utbildningen riktar sig till kandidater i kommunalvalet, men andra intresserade av temat är lika varmt välkomna med!