More

6.10.2020

Organized By

Svensk Ungdom

Kom med på intressanta föreläsningar och studiebesök, samtidigt som du får en gymnasiekurs!

Är du nyfiken på vad politik egentligen är?

Vill du veta mera om hur vårt samhälle fungerar och om hur du kan vara med och påverka?

På Svensk Ungdoms Politikerskola funderar vi på just det här! Genom att varje vecka behandla ett nytt tema, med intressanta talare och givande diskussioner, kommer du få en större insyn i hur vårt samhälle fungerar och hur du kan vara med och påverka.

Politikerskolan riktar sig till dig som är ung och samhällsintresserad. Kursen består av fyra lokala träffar och en gemensam avslutande träff i Helsingfors. Politikerskolan ordnas parallellt i Åbo, Vasa och Helsingfors. Hösten 2020 drar vi igång i början av oktober med en träff per vecka, och avslutar i november med en träff i Helsingfors där vi bland annat besöker Finlands riksdag.

Arrangörerna följer noggrant med läget med coronaviruset. Kursinnehållet kan ändra beroende på läget med viruset. I årets politikerskola går det att delta både fysiskt och på distans. Kom inte på plats om du är sjuk eller har lindriga symtom. Om du hör till en till en riskgrupp ber vi dig noggrant väga riskerna med deltagandet i evenemanget. För noggrannare information gällande hygien- och säkerhet på evenemanget kan du kontakta SU:s kansli.

Ansök HÄR senast 27.9.2020!

 

Mer info HÄR