More

26.4.2021

Är du trött på att gå samma tråkiga promenadsträcka dag och och dag in? Tycker du om att lösa ledtrådar som kanske tar dig till oväntade ställen? Kom då med i Wapprundan med Svensk Ungdom i Åbo! Du deltar genom att promenera, cykla (eller till och med VOI:a?) dig fram från punkt till punkt. Ledtråden till den första punkten hittar du nedan här i evenemanget, och på plats hittar du sedan nästa ledtråd. Sammanlagt ska du hitta till 10 stycken punkter, alla utspridda längst dom bästa promenadstråken i Åbo.

Alla som deltar i Wapprundan kan dessutom vara med i en utlottning, och vinna upp till 50€ i Woltkrediter! Vid sista punkten hittar du en QR-kod, som tar dig till en lyytilänk där du kan fylla i dina uppgifter för att vara med i utlottningen om woltkrediter för 25€. Om du dessutom tar en bild från Wapprundan och taggar #suwapprundan på instagram så är du dessutom med i en andra utlottning och kan vinna woltkrediter för 25€ till!

Alla som fyller i lyytin får också en goodiebag med lite smått och gott från Svensk Ungdom som kan hämtas från SU:s kansli (Auragatan1G) eller postas vid behov.

Wapprundan är i gång mellan den 26.4 -3.5. Rundan är ca 4 km lång.

Ledtråden till första punkten: “Första punkten hittar du vid ankan som välkomnar dig till Studentbyn. Eller är det en gris?”.

Håller du på att gå rundan, men hittar inte nästa ledtråd? Eller vill du hoppa i rundan någonstans i mitten? Ingen fara, här hittar du alla ledtrådar.

Har du frågor kring wapprundan så kan du ta kontakt med SU i Åbolands verksamhetsledare Matilda på matilda@su.fi.