Jobba för SU

Svensk Ungdom är ett av de största politiska ungdomsförbunden i Finland. Hos oss är du del av ett växande och dynamiskt socialliberalt ungdomsförbund som arbetar för ett fritt och flerspråkigt Finland. Vårt team är engagerat, ambitiöst och nytänkande i sitt arbete. Vi samlar personer som vill utvecklas i sina färdigheter och som brinner för att skapa förändring. Hos oss kan du lära dig färdigheter inom bland annat projekthantering, ekonomi och sådant som är till nytta livet ut.

Lediga tjänster

 

Vi söker en koordinator för vårt debattprojekt!

Finlands Svenska Skolungdomsförbund och Svensk Ungdom har sedan 2013 arrangerat ett gemensamt debattprojekt för studerande på andra stadiet. Syftet med projektet är att stärka ungas förmågor i debatt och retorik – under läsåret 2019–2020 nådde projektet över 400 unga. Nu söker vi en projektkoordinator för att koordinera helheten.

Finlands Svenska Skolungdomsförbund är en partipolitiskt obunden intresseorganisation för elever i grundskolans övre årskurser och studerande på andra stadiet. Svensk Ungdom är ett politiskt ungdomsförbund som jobbar för ett liberalt, flerspråkigt och hållbart Finland. Debattprojektet är förbundens gemensamma projekt, projektet är partipolitiskt obundet. Projektet består av två helheter, debattforum (workshoppar i debatt och retorik) och en nationell debattävling för studerande på andra stadiet.

Som projektkoordinator ansvarar du för att

  • marknadsföra konceptet och hålla kontakt med skolor
  • samarbeta med frivilliga inom båda förbunden och utbilda frivilliga i att dra debattforum
  • besöka skolor för att hålla debattforum
  • arrangera den nationella debattävlingen
  • koordinera vinstresan för debattävlingens vinnarlag (priset är en resa till Bryssel)

Vi söker dig som

  • kan hålla många bollar i luften och koordinera ett projekt
  • har ett aktivt grepp och tar tag i saker
  • gillar att stå framför människor och tala inför publik

Som projektkoordinator jobbar du tätt med båda förbunden på våra kanslier i centrala Helsingfors (Kaserngatan 1 och Simonsgatan 8). Arbetet inleds i augusti 2020 och avslutas i april 2021, exakt tid enligt överenskommelse. Arbetet är ett flexibelt deltidsjobb på ungefär 12 timmar i veckan som passar perfekt till exempel för dig som vill jobba vid sidan av studierna.

Tilläggsinformation fås av FSS verksamhetsledare Ellinor Juth (ellinor.juth@skolungdom.fi eller +358 50 354 5951) och SU:s förbundssekreterare Malin Lindholm (malin.lindholm@su.fi eller +358 400 60 7245).

Skicka in en fritt formulerad ansökan med CV senast söndagen 24.5 per e-post till både ellinor.juth@skolungdom.fi och malin.lindholm@su.fi. Ange “Koordinator för debattprojekt” som rubrik för ditt meddelande.

Hur är det att jobba hos SU? Vad sysslar personalen med till vardags?

Kolla in hashtaggen #supersonalen på sociala medier!