Jobba för SU

Svensk Ungdom är ett av de största politiska ungdomsförbunden i Finland. Hos oss är du del av ett växande och dynamiskt socialliberalt ungdomsförbund som arbetar för ett fritt och flerspråkigt Finland. Vårt team är engagerat, ambitiöst och nytänkande i sitt arbete. Vi samlar personer som vill utvecklas i sina färdigheter och som brinner för att skapa förändring. Hos oss kan du lära dig färdigheter inom bland annat projekthantering, ekonomi och sådant som är till nytta livet ut.

Lediga tjänster

 

 Svensk Ungdom arbetar för att skapa så jämlika möjligheter till arbete som möjligt för alla, och vill att detta även
ska reflekteras i våra egna metoder. Därför tillämpar SU en anonym rekryteringsprocess fram till intervjuskedet.
Det betyder att alla uppgifter som inte är relevanta för utförandet av arbetet, t.ex. namn, kön, ålder, födelseort och
foto, tas bort ur urvalsprocessen. Anonymiseringen sker internt och påverkar alltså inte hur du gör din ansökan.

Lediga tjänster: vikarierande grafiker

Svensk Ungdom är ett av de största politiska ungdomsförbunden i Finland. Hos oss är du del av ett växande och dynamiskt ungdomsförbund som arbetar för ett fritt och flerspråkigt Finland. Vårt team är engagerat, ambitiöst och nytänkande i sitt arbete. #supersonalen består av personer som vill utvecklas i sina färdigheter och som brinner för att skapa förändring.

Nu söker vi dig som vill arbeta med grafisk kommunikation i en dynamisk och fräsch arbetsmiljö. Du har ett grafiskt öga och erfarenhet av att jobba med grafisk kommunikation. Du är ansvarsfull, öppen för nya intryck och beredd på att utveckla nya idéer. Arbetet förutsätter goda kunskaper i Indesign, Illustrator och Photoshop. Kunskaper i fotografering är meriterande men inte ett måste. Arbetet som grafiker sker i nära samarbete med förbundsledningen och förbundets kommunikatör, men kräver också initiativförmåga och beredskap att arbeta självständigt.

Som grafiker planerar och utvecklar du Svensk Ungdoms grafiska material och medieinnehåll enligt vår grafiska profil. Du gör layouten för vår medlemstidning Liber, fixar bilder för sociala medier, layoutar broschyrer, fotograferar och redigerar bilder. Jobbet ger dig erfarenhet av politisk kommunikation på såväl ett praktiskt som ett strategiskt plan.

Grafikern är en tjänst på 60% (22,5 timmar i veckan) på Svensk Ungdoms förbundskansli i Helsingfors centrum eller annan ort, enligt överenskommelse. Grafiker som jobbar som frilansare och vill jobba med frilanskontrakt kan även skicka in ansökan och offert. Tjänsten är ett vikariat från januari till den 26 juni 2020, arbetet inleds i januari eller enligt överenskommelse.

Din fritt formulerade ansökan med meritförteckning vill vi få senast tisdagen den 10 december. Vi önskar även att du bifogar en portfolio till din ansökan. Skicka din ansökan med meritförteckning och portfolio per e-post till förbundssekreterare Malin Lindholm, malin.lindholm@su.fi. Ange ”Grafiker 2019” som rubrik för ditt meddelande. Intervjuer hålls i Helsingfors vecka 50 och 51 enligt överenskommelse, vi intervjuar gärna också före sista ansökningsdag.

För frågor och tilläggsuppgifter om ansökan och arbetsplatsen, kontakta förbundssekreterare Malin Lindholm, 0400 607245 eller malin.lindholm@su.fi. För frågor om arbetsuppgifterna, kontakta förbundets grafiker Sofia Jern, 050 3456548 eller sofia.jern@su.fi

Hur är det att jobba hos SU? Vad sysslar personalen med till vardags?

Kolla in hashtaggen #supersonalen på sociala medier!