Jobba för SU

Svensk Ungdom är ett av de största politiska ungdomsförbunden i Finland. Hos oss är du del av ett växande och dynamiskt socialliberalt ungdomsförbund som arbetar för ett fritt och tvåspråkigt Finland. Vårt team är engagerat, ambitiöst och nytänkande i sitt arbete. Vi samlar personer som vill utvecklas i sina färdigheter och som brinner för att skapa förändring. Hos oss kan du lära dig färdigheter inom bland annat projekthantering, ekonomi och sådant som är till nytta livet ut.

Lediga tjänster

 Svensk Ungdom arbetar för att skapa så jämlika möjligheter till arbete som möjligt för alla, och vill att detta även
ska reflekteras i våra egna metoder. Därför tillämpar SU en anonym rekryteringsprocess fram till intervjuskedet.
Det betyder att alla uppgifter som inte är relevanta för utförandet av arbetet, t.ex. namn, kön, ålder, födelseort och
foto, tas bort ur urvalsprocessen. Anonymiseringen sker internt och påverkar alltså inte hur du gör din ansökan.

Vi söker:

Verksamhetsledare för Österbottens krets

Svensk Ungdom är ett av de största politiska ungdomsförbunden i Finland. Hos oss är du del av ett växande och dynamiskt ungdomsförbund som arbetar för ett liberalt och tvåspråkigt Finland. Vårt team är engagerat, ambitiöst och nytänkande i sitt arbete. Vi samlar personer som vill utvecklas i sina färdigheter och som brinner för att arbeta med samhällsfrågor.

Till vårt team söker vi nu en verksamhetsledare för Österbottens krets.

Vi söker dig som vill arbeta i en levande och fräsch arbetsmiljö med politisk projektledning och ledarskap. Vi söker dig som är ansvarsfull, men öppen för nya intryck och beredd att utveckla nya idéer.

Vi värdesätter projekthanteringskunskaper, ett öga för politik och engagemang. Du behöver inte vara medlem i Svensk Ungdom för att ansöka, men behöver dela våra grundläggande värderingar om frihet och mänskliga rättigheter.

Verksamhetsledaren jobbar med ett växande ungdomsförbund och har möjlighet att utveckla en bred erfarenhetsbas och ett starkt kontaktnät. Verksamhetsledaren har en viktig roll då det gäller att möjliggöra ungas politiska deltagande och i att utveckla verksamheten.

Tjänsten som verksamhetsledare för Österbotten är belägen i centrala Vasa. Utöver Österbottens krets har verksamhetsledaren också ansvar för SU:s jämställdhetsutskott.

 

För frågor och tilläggsuppgifter, kontakta förbundssekreterare Malin Lindholm, +358 40 0607 245, malin@su.fi.

Din fritt formulerade ansökan med meritförteckning vill vi ha senast den 1 oktober per e-post till malin@su.fi. Intervjuer förrättas enligt överenskommelse vecka 40-41.

 

 

 

Hur är det att jobba hos SU? Vad sysslar personalen med till vardags?

Kolla in hashtaggen #supersonalen på sociala medier!