Jobba för SU

Svensk Ungdom är ett politiskt ungdomsförbund som jobbar för ett liberalt, flerspråkigt och hållbart Finland. Hos oss är du del av en växande och dynamisk ungdomsorganisation – vårt team är engagerat, ambitiöst och nytänkande i sitt arbete. Vi samlar personer som vill utvecklas i sina färdigheter och som brinner för att skapa förändring. Hos oss kan du lära dig färdigheter inom bland annat projekthantering, ekonomi och sådant som är till nytta livet ut.

Lediga tjänster

 

VIKARIERANDE VERKSAMHETSLEDARE FÖR NYLANDS KRETS

Svensk Ungdom är ett politiskt ungdomsförbund som jobbar för ett liberalt, flerspråkigt och hållbart Finland. Hos oss är du del av en växande och dynamisk ungdomsorganisation – vårt team är engagerat, ambitiöst och nytänkande i sitt arbete. #supersonalen består av personer som vill utvecklas i sina färdigheter och som brinner för att skapa förändring.

SU har fyra kretsar (Helsingfors och övriga Finland, Nyland, Åboland och Österbotten) som förverkligar den regionala och lokala verksamheten samt politiken. Nu söker vi en vikarierande verksamhetsledare för Nylands krets till vår team. Vi söker dig som vill arbeta i en livlig och fräsch arbetsmiljö med politisk projektledning och ledarskap. Som verksamhetsledare för Nylands krets

  • möjliggör du för unga att vara med i och ta del av politiken
  • ansvarar du för planeringen och förverkligandet av kretsens verksamhet
  • håller du koll på kretsens administration
  • fungerar du som sekreterare för kretsstyrelsen
  • jobbar du med kommunalvalet våren 2021 i Nyland

Vi söker dig som är driftig, ansvarsfull och initiativtagande. Du har goda sociala kompetenser och lätt för att samarbeta. Du har möjlighet till flexibla arbetstider, där det ibland kan bli långa kvällar och veckoslut. Vi värdesätter projekthanteringskunskaper, ett öga för politik och föreningserfarenhet. För att trivas hos oss ska du ha en liberal värdegrund och en vilja att jobba för ungas delaktighet.

Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats, ett arbete med ett brett ansvarsområde och insikter i politiken. I arbetet har du möjlighet att utvecklas professionellt, samla en bred erfarenhetsbas och skapa ett starkt kontaktnät.

Tjänsten som verksamhetsledare för Nylands krets är en heltidstjänst på Svensk Ungdoms kansli i Helsingfors centrum. Tjänsten är ett vikariat från augusti 2020 till maj 2021 och inleds i slutet av augusti eller enligt överenskommelse.

Din fritt formulerade ansökan med CV vill vi ha senast onsdagen den 5 augusti per e-post till adressen frida.sigfrids@su.fi. Ange “Verksamhetsledare Nyland 2020” som rubrik för ditt meddelande. Intervjuer hålls i Helsingfors vecka 33.

För frågor och tilläggsuppgifter om ansökan och arbetsplatsen, kontakta förbundsordförande Frida Sigfrids, 040 591 0874 eller frida.sigfrids@su.fi.

Svensk Ungdom arbetar för att skapa jämlika möjligheter till arbete för alla. För att detta också ska reflekteras i vårt arbete tillämpar vi en anonym rekryteringsprocess fram till intervjuskedet. Det betyder att alla uppgifter som inte är relevanta för utförandet av arbetet, t.ex. namn, kön, ålder, födelseort och foto, tas bort ur urvalsprocessen. Anonymiseringen sker internt och påverkar inte hur du gör din ansökan.

Hur är det att jobba hos SU? Vad sysslar personalen med till vardags?

Kolla in hashtaggen #supersonalen på sociala medier!