Understöds-
föreningen

Är du intresserad av att hålla kontakten till SU även efter att du inte längre är aktiv? Då är understödsföreningen rätt forum för dig.

Ett forum för tidigare SU:are

Svensk Ungdoms Understödsförening r.f. grundades i samband med SU:s 50-års jubileum våren 1993. Understödsföreningens främsta uppgift är att ekonomiskt stöda SU:s verksamhet, men föreningen utgör också ett viktigt kontaktforum för före detta SU:are och fungerar som en alumniförening.

Medlemsavgiften i understödsföreningen är 30 euro per år eller 600 euro för ständigt medlemskap. Understödsföreningen kan också ta emot och förvalta donationer.

Om du har frågor om understödsföreningen kan du kontakta ordförande Silja Borgarsdóttir Sandelin, silja(at)sfp.fi. Medlem blir du genom att fylla i formuläret här.

Medlemskap

9 + 4 =

”Genom att gå med i SU:s understödsförening bidrar du till tryggandet av SU:s fortsatta verksamhet samtidigt som du får en trevlig plattform för att umgås med tidigare SU-are från olika tidsperioder. Diskussion, umgänge, utbyte av tankar och åsikter över generations- och professionsgränser med SU som gemensam nämnare är nytta och nöje på samma gång.””

Silja Borgarsdóttir Sandelin
ordförande för understödsföreningen