personal

Jobba för SU

SU:s stab består av åtta medarbetare. SU har verksamhetsledare för Åboland, Helsingfors, Nyland, samt för Österbotten, samt fyra anställda på centralkansliet. Personalens kontaktuppgifter hittar du på kontaktsidan.

Lediga tjänster

Svensk Ungdom arbetar för att skapa så jämlika möjligheter till arbete som möjligt för alla, och vill att detta även ska reflekteras i våra egna metoder. Därför tillämpar SU en anonym rekryteringsprocess fram till intervjuskedet. Det betyder att alla uppgifter som inte är relevanta för utförandet av arbetet, t.ex. namn, kön, ålder, födelseort och foto, tas bort ur urvalsprocessen.

Anonymiseringen sker internt och påverkar alltså inte hur du gör din ansökan.

FÖRBUNDSSEKRETERARE

Svensk Ungdom är ett av de största politiska ungdomsförbunden i Finland. Hos oss är du del av ett växande och dynamiskt ungdomsförbund som arbetar för ett fritt och tvåspråkigt Finland. Vårt team är engagerat, ambitiöst och nytänkande i sitt arbete. Vi samlar personer som vill utvecklas i sina färdigheter och som brinner för att skapa förändring.

Nu söker vi en förbundssekreterare för att leda vårt team. Vi söker dig som vill arbeta med ledarskap och utveckla en organisation i en dynamisk och fräsch arbetsmiljö. Du har intresse för och erfarenhet av politik och samhälle, och idéer och visioner du vill förverkliga. Du besitter god organisations- och planeringsförmåga och tycker om att leda projekt och team.

Som förbundssekreterare jobbar du med varierande arbetsuppgifter och har många bollar i luften samtidigt – ibland under stress. Vi söker dig som är ansvarstagande, driftig och som tycker om att ta initiativ. Vi vill att du kan jobba självständigt och är flexibel.

Förbundssekreteraren fungerar som förman för SU:s anställda. Du har goda sociala kompetenser och tycker om att jobba med många olika sorters människor och har god samarbetsförmåga. Du har möjlighet att ha flexibla arbetstider, där det ibland kan bli långa kvällar och veckoslut.

Vi värdesätter tidigare organisations- och föreningserfarenhet, även om det inte är ett krav. Vi uppskattar språkkunskaper och god kommunikationsförmåga. Utmärkta kunskaper i svenska förutsätts och kunskaper i finska och engelska är en stark merit.

Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats, ett arbete med brett ansvarsområde och erfarenheter av att leda en politisk ungdomsorganisation i utveckling. Jobbet erbjuder insikter i såväl finsk, europeisk som internationell politik. Jobbet ger dig bred erfarenhet av ledarskap, politiskt arbete, kommunikation, organisatoriska frågor, ekonomiförvaltning och strategisk planering.

Som förbundssekreterare

– fungerar du som förman för sju anställda och leder förbundskansliets arbete tillsammans med förbundsordförande.
– fungerar du som politisk sekreterare för förbundsstyrelsen och bereder samt följer upp ärenden som förbundsstyrelsen beslutar om.
– är du verksamhetsledare som ansvarar för planering och genomförande av SU:s verksamhet.
– ansvarar du för förbundets ekonomi, så som budgetering, uppföljning, medelsanskaffning och redovisning.
– ansvarar du för intern kommunikation, samt tillsammans med förbundsordförande för extern kommunikation.
– sköter du tillsammans med förbundsordförande representationsärenden och fungerar som Svensk Ungdoms ansikte utåt såväl internt inom Svenska Folkpartiet som externt.

Förbundssekreterartjänsten är en heltidstjänst på Svensk Ungdoms förbundskansli i Helsingfors centrum. Tjänsten är tidsbegränsad upp till två år med möjlighet till förlängning. Arbetet inleds så snart som möjligt enligt överenskommelse. Intervjuer hålls i Helsingfors den 24 oktober.

Din fritt formulerade ansökan med meritförteckning vill vi ha senast den 18 oktober per e-post till anna@su.fi. Ange ”Förbundssekreterare 2017” som rubrik för ditt meddelande.
För frågor och tilläggsuppgifter, kontakta förbundssekreterare Anna Abrahamsson, 040 8311 326, anna@su.fi.

 

fredrik_hemsida

 

Att jobba på SU är som att vara på resa med familjen. Du får göra spännande saker med människor du trivs med och träffa inspirerande människor.

Fredrik Gräsbeck
Verksamhetsledare